Eemil Pirttisalo pronssille poikien trapissa, Lari Pesonen seitsemäs poikien skeetissä Junior Cupin viimeisenä päivänä
2.7.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalaisittain ISSF Junior Cup Saksan Suhlissa päättyi positiivisiin tunnelmiin.

Suhlin ISSF:n Junioreiden MC päättyi hienosti suomalaisten osalta. Trapissa Eemil Pirttisalo ampui oman ennätyksensä ja nousi 117 tuloksellaan pronssimitalille. Joukkueena Suomi sijoittui neljänneksi hyvällä tuloksella 343. (Pirttisalo 117, Vili Kopra 113 (22.) ja Niko Kopra (30.) 113 – oma ennätys.

Poikien skeetissä Lari Pesonen sijoittui hienosti seitsemänneksi, jääden kuitenkin valitettavasti ensimmäisenä ulos jatkokierroksilta. Pesonen ampui kilpailussa rikki 119 kiekkoa. Eetu Kallioinen sijoittui 12:sta ja Timi Vallioniemi 16:sta. Joukkuekilpailussa Suomi sijoittui upeasti kolmanneksi, Yhdysvaltojen napatessa voiton ja Italian sijoittuessa toiseksi. Suomen ero kärkimaahan oli yhdeksän kiekkoa ja hopeamitalit joukkue hävisi vain kahden kiekon erolla.

Keskiviikkona ammuttiin myös ilmakiväärin ja ilmapistoolin sekajoukkuekilpailut. Näihin lajeihin ei osallistunut suomalaisia.

Kansainvälinen ISSF Junior Cup Saksan Suhlissa on päättynyt. Kertaa kaikki tulokset täältä.