Frilander-Soini 35:s ja Riikka Parviainen 43:s asentokilpailussa Gwangjussa
9.7.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalaisampujien Universiadit Gwangjussa päättyivät torstaina naisten pienoiskiväärin asentokilpailuun, jossa Pauliina Frilander-Soini oli 35:s ja Riikka Parviainen 43:s. Frilander-Soini ampui tuloksen 57 (191+191+188) ja Parviainen 568 (186+197+185).

Suomalaisampujien kilpailut päättyivät tähän; Heidi Hämäläisen kahdeksas sija skeetissä oli ampujien osalta kisojen paras suomalaissijoitus.

”Saavuin koreaan hyvissä ajoin ja se oli hyvä että kerkesin tottua aikaeroon. Harjoitukset kulkivat kohtalaisesti. Kisassa minulla oli ihan hyvä tunne, pienet virheet koituivat ohilaukauksiksi. Tulokseni oli kauden paras ja olen siltä osin siihen tyytyväinen. Harmiksi finaalista jäin hiukan. Finaalipaikka olisi ollut aivan ammuttavissa. Kisa sujui paremmin kuin edellisenä päivänä olleet viralliset harjoitukset ja siihenkin olen tyytyväinen. Kokemuksena tämä oli todella hyvä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Ensi kerralla teen asiat entistä paremmin ja katsotaan mihin se riittää. On mukava päästä taas Suomeen ja pitää hieman taukoa ammunnasta”, Hämäläinen summasi reissuaan.