Heikkilän veljeksien nimet Mestareiden tauluun Urheilukoulussa
24.8.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Perjantaina 21.8. vietettiin Urheilukoulun 36. Perinnepäivää. Päivän ohjelmassa on mm. palkitsemisia. Tällä kertaa kaksi ampumaurheilijaa sai nimensä Mestareiden tauluun.

Urheilukoulun 36. Perinnepäivä vietettiin Satahaminassa nyt ensimmäistä kertaa Urheilukoulun saarelle muuton jälkeen. Päivien ohjelmaan kuuluu perinteinen urheilijoiden ja valmentajien palkitseminen.

Palkitsemisen arvostetuin hetki on, kun Urheilukoulussa palvelusaikanaan MM-kilpailuissa mitalin saavuttaneet urheilijat naulaavat nimilaattansa tauluun. Nimensä voi myös saada myös muilla merkittävillä ansioilla.

Tällä kertaa nimensä tauluun saivat Liikkuvan maalin moninkertaiset MM-mitalistit Sami ja Tomi-Pekka Heikkilä. Heikkilän veljesten kanssa nimensä sai myös pitkän tennisuransa lopettava Jarkko Nieminen.

– Mielenkiinnolla odotamme, mitä tapahtuu kun nuorin Heikkilän veljeksistä Mika pääsee Urheilukouluun. Liitetäänkö hänenkin nimensä tauluun jää vielä odottamaan, hehkutti Urheilukoulun valmennuspäällikkö Jari Karinkanta Heikkilän veljessarjaa.