Ampumaurheilu mukana kokonaisturvallisuus–messuilla 4.–6.9.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
4.9.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kokonaisturvallisuus 2015 -messuilla ampumaurheilu näyttäytyy osastolla A 663. P-HA:n haulikkokerhon isännöimällä osastolla voi tulla testaamaan tarkkuuttaan.

Koko perheen tapahtumassa messuilla ovat mukana esiintymässä mm. Madventures-kaksikko Riku ja Tunna, YK:n hyväntahdon lähettiläs Mikko Kuustonen, rap-artisti Paleface ja lapsia ovat leikittämässä Miina ja Manu.

Messuilla nähdään mm. Puolustusvoimien vaikuttavia taistelunäytöksiä, häikäisevä kuviomarssishow sekä toiminnallinen Security Track -kilpailu. Ohjelma-areenalla ihastuttavat tulli- ja pelastuskoirat työn touhussa.

Messuilla voi käydä katsastamassa myös Puolustusvoimien kalustoa ilma-, meri- ja maavoimista, esillä ovat muun muassa Hornet-hävittäjä, Leopard 2A6 -panssarivaunu, panssarintorjuntaohjus 2000 sekä Stinger-ilmatorjuntaohjus. Poliisien osastolla voi tutustua mm. poliisin maijaan ja moottoripyörään.

Pohjois-Hämeen Ampujien haulikkokerho on messuilla esittelemässä toimintaansa. Yleisöllä on mahdollisuus kokeilla haulikkoammuntaa haulikkosimulaattorin avulla. Lisäksi P-HA kertoo haulikkoammunnan ympäri vuoden kattavasta harrastusmahdollisuuksista Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa Lempäälässä.

Tervetuloa viihtymään ja kokemaan mielenkiintoisia elämyksiä, osallistumaan aktiviteetteihin, testaamaan tarkkuutta ja osallistumaan kilpailuihin sekä saamaan tarpeellisia tietoja aina arjen turvallisuudesta, hyvinvoinnista ja nettiturvallisuudesta maanpuolustukseen.

Messut ovat auki:
Perjantaina 4.9. klo 9-18
Lauantaina 5.9. klo 10-18
Sunnuntaina 6.9. klo 10-16 (vain A-halli ja ulkoilualueet)

Messujen kotisivut:

http://www.kokonaisturvallisuus.fi/