Haulikkopracticalin maailmanmestaruusmitalit jaossa alkavalla viikolla
13.9.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Maanantaina Italian Agnassa pyörähtävät käyntiin haulikkopracticalin maailmanmestaruuskilpailut. Suomi on lähettänyt Pohjois-Italiaan 43 ampumaurheilijaa.

Syyskuun 14.-19. päivä käytävä maailmanmestaruuskilpailu koostuu 30 erilaisesta ammuntasuorituksesta, eli stagesta. Kaikkina kilpailupäivinä, maanantaista perjantaihin, kilpailijat ampuvat kuusi stagea. Laukauksia viikon aikana kertyy yhteensä melkein 500 jokaiselle ampujalle.

Edelliset haulikkopracticalin maailmanmestaruuskilpailut järjestettiin kolme vuotta sitten Unkarissa. Sieltä suomalaiset nappasivat mukaansa yhteensä neljä henkilökohtaista mitalia ja neljä joukkuemitalia, joten Italiasta on haussa jatkoa komealle mitaliputkelle.

Kilpailuohjelma:

Su 13.9

Avajaiset

Ma-Pe 14.9-18.9

Pääkilpailu

La 19.9

Palkintojenjako

Kilpailun viralliset internetsivut.