Keskisimonen ja Mylly urakoivat IPC:n maailmancupissa
9.11.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Timo Keskisimonen ja Jarkko Mylly ovat urakoineet Kansainvälisen paralympiakomitean IPC:n maailmancupissa, joka järjestettiin Yhdysvaltain Fort Benningissä. Paras sijoitus oli Keskisimosen 23. sija R3-ilmakiväärikilpailussa perjantaina.

Kansainvälisen paralympiakomitean IPC:n maailmancup järjestettiin Yhdysvaltain Fort Benningissä. Mukana oli kaksi suomalaista, Raahen Ampujien Timo Keskisimonen ja Haapajärven Ampumaseuran Jarkko Mylly.

Keskisimonen oli R3-ilmakiväärikilpailun 23:s ja Jarkko Mylly 29:s. Heidän tuloksensa olivat 626,6 ja 624,4. Finaaliraja oli 630,1. Voiton vei Slovakian Veronica Vadovikova.

Keskisimosen mukaan hänen ensimmäinen ja viimeinen sarjansa menivät ”asiallisesti”.

– Se ei kuitenkaan näissä karkeloissa riitä. Harmittamaan jäi, että muutama mielestäni hyvä lähtö ei sitten osuman muodossa sellainen ollutkaan, hän sanoi.

Suomalaiskaksikko jatkoi urakkaansa lauantaina, jolloin oli vuorossa R6-pienoiskiväärikilpailu. Keskisimosen tulos 595,1 oikeutti 39. sijaan. Mylly sijoittui 41:nneksi tuloksellaan 588,1. Finaaliraja oli nyt 615,1. Kisan ykkönen oli Yhdistyneiden Arabiemiraattien Abdulla Sultan Al Aryani.

Kaikki tulokset löydät täältä.