Nuorten kansainvälinen EYL-kilpailu Kisakalliossa 23.-24.4.
11.4.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Rauman Seudun Urheiluampujat (RSA) ja Kyrkslätt Skytteförening (KSF) järjestävät Kisakallion urheiluopistolla 23.-24. huhtikuuta kansainvälisen nuorten (18-v.) ilma-asekilpailun. Kisassa ammutaan ilmakiväärillä ja ilmapistoolilla.

EYL-kilpailuun ovat esikarsinnan jälkeen tulossa isäntämaa Suomen lisäksi Latvia, Liettua, Puola, Viro, Norja ja Ruotsi. Osakilpailun osanottajajoukkueet pääsevät loppukilpailuun Italiaan. Joukkueen muodostaa kolme ampujaa eli kaksi poikaa ja tyttö tai kaksi tyttöä ja poika.

Joukkueet nimeävät niin sanotun ykkösampujan, kakkosen ja kolmosen, jotka ampuvat toisen joukkueen vastaavan ampujan kanssa 10 ls:n sarjan. Voittanut saa 2 pistettä, häviäjä 0 pistettä ja tasan ammutun 10 ls sarjan jälkeen kumpikin joukkue saa pisteen. Parit ampuvat neljä 10 ls sarjaa.

Kaikki maat ampuvat toisiaan vastaan yksinkertaisen sarjan, jonka jälkeenp arhaat joukkueet jatkavat Italian finaaliin.

RSA järjestää SAL:n Ilma-asecupin osakilpailun sunnuntaina (24.4.) heti EYL-kilpailun jälkeen. Cup alkaa noin kello 13 ilmapistoolilla, -kiväärillä ja ilmaolympiapistoolilla. Sunnuntaina aamulla ammutaan vielä viimeiset EYL-kilpailun erät, joten samalla on mahdollisuus tulla seuraamaan Euroopan parhaiden nuorten kilpailemista.

Lisätietoja: Veli-Matti Torikka, 0400 644 147