Urheiluampuja 2/2016 on ilmestynyt
2.5.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Vuoden toinen Urheiluampuja-lehti on ilmestynyt.

Lehdessä ovat näkyvästi esillä nuoret tulevaisuudentekijät, kuten esimerkiksi Rion maailmancupiin osallistunut Eetu Kallioinen, 17, ja ilma-aseiden Kultahippufinaaleihin osallistuneet lapset ja nuoret.

Urheiluampujassa kerrotaan myös Ampumaurheiluliiton 100-vuotisjuhlavuoden suunnitelmista ja esitellään historiateoksen kirjoittaja Kalle Virtapohja. Lisäksi lehdessä on laaja raportti siitä, mitä kaikkea uutta oli esillä Saksan IWA-messuilla.

Urheiluampuja on vieraillut Joensuun Ampujien ja Asikkalan Ampumaseuran luona. Urheilija arjessa -sarjassa esitellään practical-ampuja ja lääkäri Visa Mahlamäki, joka edustaa Kuopion Urheiluampumaseuraa.

Urheiluampujan 2/2016 sähköinen versio: http://www.multimagazine.fi/index.php?id=urheiluampuja-2-2016