Topi Hulkkonen, Heikki Lähdekorpi, Marika Karisjoki, Mika Heikkilä ja Elli Räsänen liikkuvan maalin MM-katsastusvoittajat
16.5.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Topi Hulkkonen, Heikki Lähdekorpi, Marika Karisjoki, Mika Heikkilä ja Elli Räsänen ampuivat liikkuvan maalin MM-katsastusvoitot Inkoossa viikonloppuna 14.-15. toukokuuta.

Liikkuvan maalin ampujat urakoivat MM-katsastuksessaan ampumalla viikonlopuna aikana 50 metrin pienoiskiväärin ja 10 metrin ilmakiväärin normaalijuoksujen ja sekajuoksujen kilpailut Inkossa. 

Etelä-Saimaan Ampujien Topi Hulkkonen oli miesten pienoiskiväärissä ylivoimainen lauantaina, kun hän voitti 60 laukauksen normaalijuoksut 591 pisteellä ja 40 laukauksen sekajuoksut 394 pisteellä. Lajien SE-tulokset 596 ja 399 ovat Krister Holmbergin ampumia. Hulkkosen yhteistulos oli 985 pistettä. Yhteistuloksessa toiseksi laukoi Satakunnan Ampujien Heikki Lähdekorpi 978 pisteellä.

Heikki Lähdekorpi voitti sunnuntaina ilmakiväärin 60 laukauksen normaalijuoksut 577 pisteellä ja 40 laukauksen sekajuoksut 388 pisteellä. Topi Hulkkonen hävisi normaalijuoksuissa pisteen ja Tomi-Pekka Heikkilä kaksi pistettä. Sekajuoksuissa Sami Heikkilä hävisi pisteen. Lähdekorven yhteistulos oli 965 pistettä ja Tomi-Pekka Heikkilän 959 pistettä. 

Tulokset liitteenä ja kuvana.