Practicalin Mini-Riflen Suomen mestaruuksista kisattiin Sipoossa
21.6.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Mini Rifle -practicalin Suomen mestaruuskilpailut järjestettiin sunnuntaina Sipoon ampumaradalla. Erilaisia ampumataitoja testanneiden ampumaosuuksien jälkeen mestarit löydettiin niin Open Semi-Auto kuin Standard Semi-Auto -divisiooniin.

Open Semi-Auto -divisioonan Suomen mestariksi ampui Keuruun Seudun Ampujien Jarkko Laukia. Laukia kukisti toiseksi sijoittuneen Teemu Rintalan 28,5 kisapisteellä. Sibbo Skyttegilleä edustava Rintala sai 97,11% Laukian tuloksesta. Kolmas kilpailussa oli Pohjois-Karjala IPSC ja Siluetti -ampujien Lauri Nousiainen tuloksella 96,66%.

Standard Semi-Auto divisioonassa voiton vei Kuopion Urheiluampujien Veli Rantanen. Hopeaa nappasi Helsingin Varuskunnan Ampujien Timo Vehviläinen 98,20 prosentin tuloksella ja pronssia  Nokian Seudun ampujia edustava Jaakko Viitala tuloksella 93,85%.

Kilpailussa oli mukana yhteensä 89 ampujaa.

Kaikki tulokset löytyvät täältä.