Kokkovuori GP kilpailtiin Lempäälässä
3.7.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Perinteinen keskikesän haulikkokilpailu Kokkovuori Grand Prix saatiin ammuttua loppuun sunnuntaina Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa Lempäälässä, ja ilmakin pysyi kuivana, vaikka ennusteet lupasivatkin toista.

Trapissa naisten voiton vei odotetusti Rio de Janeiron olympialaisissa runsaan kuukauden kuluttua kilpaileva Satu Mäkelä-Nummela OSU:sta, mutta tytär Sara, 14, hengittää jo niskaan. Sara Nummela ampui peruskilpailussa tuloksen 58 ja sijoittui finaalissa kolmanneksi äitinsä ja Noora Antikaisen jälkeen.

Naisten skeetissä voittoisin oli HyMA:n Katja Poutanen. Trapin M-sarjan voiton vei Trap-73:n Vesa Järvinen, ja skeetin M-sarjan voitti A-HA:n Janne Vallioniemi.

Järjestävälle seuralle eli Pohjois-Hämeen Ampujien haulikkokerhollekin tuli menestystä, sillä trapissa M-sarjan finaaleihin suoriutuivat Jukka Salmela ja Mika Bister.