Mäkelä-Nummela ja Törnroos täpärästi ulos finaalista joukkuekilpailussa
8.7.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Vesa Törnroos edusti Satu Mäkelä-Nummelan kanssa mallikkaasti Suomea sekajoukkuekilpailussa. Kuva: Risto Aarrekivi

Satu Mäkelä-Nummela ja Vesa Törnroos edustivat Suomea mallikkaasti trapin sekajoukkuekilpailussa haulikkolajien EM-kilpailuissa Italian Lonatossa. Kaksikko taisteli Portugalin uusinnassa finaalipaikasta, mutta jäi ensimmäisenä ulos ja sijoittui näin ollen seitsemänneksi.

Suomen tulos oli 92. Mäkelä-Nummelan sarjat olivat 23+22 ja Törnroosin 23+24.
Molemmat pitivät kisamuodosta, joka ammuttiin ensimmäisen kerran viime vuonna Bakussa. Tuolloin Mäkelä-Nummelalla ei ollut paria joukkueeseen, mutta nyt Suomi pääsi mukaan.
”Kisailun varsin mielenkiintoinen. Joukkueiden kesken oli tasaista. Saattoi olla, että toinen parista ampui keskimäärin 44-45 ja toinen kohensi 47-48:lla. Toki se yksi kiekko harmittaa etenkin omissa sarjoissa. Ykkösellä kulki hyvin, muutama tupla olisi tarvittu niin ei olisi uusintaan tarvittu mennä, koska se on kyllä tai ei ja nopeasti yleensä. Vesku hoiti tonttinsa hyvin. Mukava kokemus”, Mäkelä-Nummela sanoi.
Hyvä mieli jäi Törnroosillekin:
”Kisamuoto oli tosi hauska ja mielenkiintoinen, sain uudenlaista fiilistä kilpaa ampumiseen. Oma suoritus oli ok. Ekassa sarjassa tuli yksi turha pummi, mutta muuten hyvää ammuntaa. Uusinta sitten loppuikin lyhyeen kuin kanan lento ja se kyllä söi miestä”, Törnroos kiteytti.
Lauantaina kilpaillaan skeetissä.

 

Lonato, Italia:

Trap, sekajoukkuekilpailu (yksi nainen ja yksi mies):

Peruskilpailu, 100 kiekkoa: 1) Espanja 96 (Fatima Galvez, Alberto Fernandez), 2) Italia 94 (Jessica Rossi, Daniele Resc), 3) Saksa 94 (Katrin Quooss, Karsten Bindrich),…7) Suomi 92+1 (Satu Mäkelä-Nummela, Vesa Törnroos).

Tulossivu