Urheiluampuja 3/2016 on ilmestynyt
12.7.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheiluliiton julkaisema Urheiluampuja-lehti (3/2016) on ilmestynyt. 48-sivuisessa lehdessä käsitellään muun muassa Rio de Janeiron olympialaisia ja paralympialaisia. Suomesta kisoihin ovat lähdössä urheiluampujat Satu-Mäkelä-Nummela ja Vesa Törnroos sekä Minna Leinonen. He kertovat lehdessä kuulumisistaan.

Törnroosin valmentaja, entinen huippuampuja Satu Pusila vastaa Noin 20 kysymykseen, ja Urheilija arjessa -sarjassa esitellään skeet-ampuja Tomi Aspholm.

Nuoret ovat näkyvästi esillä tässäkin numerossa. Henkilökuvissa ovat haulikkoampujat Eemil Pirttisalo (Ruotsalon Metsästysyhdistys) ja Niina Aaltonen (Rauman Seudun Urheiluampujat). Seurajutuissa ovat vuorossa Kauhavan Ampujat ja Härmän Seudun Ampujat.

Sekä tietysti paljon muuta!

Urheiluampujan sähköinen versio: http://live.grano.fi/ejulkaisu/Suomen_Ampumaurheiluliitto/Urheiluampuja_3-2016/index.html