11 suomalaista kilpailee haulikkoampujien IJSC-kisassa – seuraa reaaliaikaista tulospalvelua
23.7.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Yhteensä 11 suomalaista nuorta haulikkoampujaa kilpailee tänään alkavassa kahdeksannessa International Junior Shotgun Cup -kilpailussa tänään Italian Porpettossa. Perinteiseen kilpailuun osallistuu junioriampujia 15 maasta. Kisan tulospalvelua on mahdollista seurata reaaliaikaisesti.

Tyttöjen skeetissä kilpailee Niina Aaltonen, jonka ohjelmassa on tänään 50 kiekkoa ja huomenna sunnuntaina 25 kiekkoa ja mahdollisesti finaali. Poikien trapissa ampuvat Eemil Pirttisalo, Vili Kopra ja Niko Kopra tänään 75 kiekkoa ja huomenna sunnuntaina 50 kiekkoa ja mahdollisesti finaalin. Poikien skeetissä kilpailevat Sami Aaltonen, Eetu Kallioinen, Aleksi Ahokas, Samuli Ahokas, Timi Vallioniemi ja Esko Tiainen ampuen tänään 75 kiekkoa ja huomenna sunnuntaina 50 kiekkoa ja mahdollisesti finaalin. Poikien kaksoistrapissa Miki Ylönen ampuu huomenna sunnuntaina 15 kiekkoa ja mahdollisesti finaalin.

Suomen joukkuetta valmentavat Kari Kopra ja Pentti Saari.

Kisan tulospalvelua on mahdollista seurata reaaliaikaisesti täällä: http://www.gestgare.com/liveresults/gare.php?idcitta=UD73&azione=1