Kultahippufinaaleissa Siilinjärvellä innostusta ja onnistumisia
6.8.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ruutiaseiden Kultahippufinaalit kilpailtiin Siilinjärvellä, jossa Raasion Ampumaradalla nähtiin 108 ampumasuoritusta. Päivän aikana nähtiin keskittyneitä ilmeitä, onnistumisen hymyjä ja monia muita tunnetiloja. Samalla vietettiin hauskaa päivää oman seuran kavereiden kanssa sekä vaihdettiin kuulumisia muiden kanssa.

Joukkuekilpailuissa Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseura vei kolme viidestä, kun seura voitti 10T-sarjassa 50m kiväärin makuukilpailun sekä niin 12T- kuin 14T-sarjojen 25 metrin pistoolin joukkuekilpailut. 12T-sarjan kiväärin joukkuekilpailun voitti Kauhavan Ampujat ja 14T-sarjan Kuusankosken Ampujat.

Mukaan oli ilmoittautunut urheilijoita yhteensä 95, seuroja 20 ja joukkueita 25.

Kultahippufiiliksiä lisää seuraavassa Urheiluampuja-lehdessä. Kuvina tunnelmia paljon lisää Ampumaurheilun facebook-sivuilla.