Hulkkonen ja Holmberg sunnuntain mestarit Inkoossa
7.8.2016 klo 12:00

Etelä-Saimaan Ampujien Topi Hulkkonen voitti hirven parilaukaukset ja Raseborgs Skyttarin Krister Holmberg 50 metrin sekajuoksut riistamaalilajien SM-kilpailuissa Inkoossa.

Hulkkonen otti miesten sarjassa uransa ensimmäisen SM-kullan. Hänen yhteistuloksensa hirven parilaukauksissa oli 381, joista alkukilpailussa 188 ja kuudentoista ampujan loppukilpailussa 193. Krister Holmberg otti hopeaa, Sami Heikkilä pronssia.

”Kisa oli kyllä todella hyvä! Eilen tuli kaksi nelossijaa, jotka vähän antoivat lisää taistelutahtoa tähän päivään. Sain hirvessä huippusarjat molemmilla puoliskoilla niin alku- kuin loppukilpailussakin. Fiilis on aivan mahtava kyllä. Ensimmäinen Suomen mestaruus miesten sarjassa ja vielä parilaukauksissa. Ei voi olla kuin ylpeä itsestään ja tuloksestaan”, Hulkkonen sanoi.

Järjestävän seuran Krister Holmberg oli 50 metrin sekajuoksuissa pisteen seurakaveriaan Niklas Hyväristä parempi ja voitti kultaa tuloksella 392. Vesa Saviahde otti kolmen ampujan uusinnasta pronssin.

”Oma kisa sujui hyvin ja oli pientä painettakin toisella kierroksella. Tiesin mitä vaaditaan, ja oli pikkaisen tuuriakin matkassa kun tuli muutama 10,0 eikä 9,9”, Holmberg sanoi.

Tulokset:

Liikkuva maali, 50m sekajuoksut: 1) Krister Holmberg RS 392, 2) Niklas Hyvärinen RS 391, 3) Vesa Saviahde PHA 388 (19).
Hirven parilaukaukset: 1) Topi Hulkkonen ESA 381, 2) Krister Holmberg RS 365, 3) Sami Heikkilä K-64 362.