Joni Stenström jäi 2,3 pisteen päähän finaalipaikasta makuukilpailussa
18.9.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Opiskelijoiden MM-kilpailuiden ampumaurheilussa Puolan Bydgoszczissa viimeisestä suomalaissuorituksesta vastasi miesten pienoiskiväärin makuukilpailussa Joni Stenström, joka jäi 2,3 pisteen päähän finaalipaikasta tuloksellaan 616,0. Stenström oli 13:s.

”Tämän päivän kisasta jäi päällimmäisenä vain pettynyt fiilis. Tuntui ihan hyvältä, mutta tänään oli vähän haastavat olosuhteet. En ilmeisesti ihan ollut perillä niiden kanssa”, Stenström harmitteli.

Muuten hänelle jäi kauden pääkilpailuistaan kohtuullisen hyvä fiilis.

”Sain melkein ensimmäistä kertaa tämän kesän aikana valmistautua kisoihin niin kuin oli suunniteltu ilman terveysongelmia. Se näkyi tekemisessä ja tuloksissa. Asentokilpailussa peruskisat olivat tosi hyviä, siinä jäi vaan finaali vähän kaivelemaan. Mutta en ihan uskonut että olisin rikkonut 1170:nen rajan enää tällä kaudella, mutta tulihan se siitä. Makuun karsinta oli hyvä, yksi parhaista tuloksista tälle kaudelle, mutta peruskisa vähän sitten petti. Olin kyllä panostanut eniten asentoihin ja tiesin että siinä minulla on parhaimmat mahikset pärjätä, ja niinhän siinä kävi. Nyt otetaan pientä huilia ja aletaan rakentaa ensi kauden kuvioita kuntoon”, Stenström sanoi.

Opiskelijoiden MM-kilpailut

Bydgoszcz, Puola:

Miehet, 50m pienoiskiväärin makuukilpailu, peruskilpailu: 1) Brain Baudouin Ranska 623,0, 2) Sam Andersson Ruotsi 622,3, 3) Marcin Majka Puola 620,5,… 13) Joni Stenström Suomi 616,0

Kaikki tulokset: https://results.sius.com/ShootEvent.aspx?Championship=FISUWorldShootingSportChampionships201620160914BYDGOSZCZPOLAND&ShootEvent=FR60PRM