Kova sade haitannut Unkarin EM-practicalia
6.10.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kova sade on ajoittain haitannut Unkarin Felsotarkanyssa käynnissä olevia pistoolipracticalin EM-kilpailuja.

Pistoolipracticalin EM-kilpailut alkoivat maanantaina Unkarin Felsotarkanyssa. Kisoissa kilpailevan Simo Partasen mukaan kilpailunjärjestäjät eivät ole valmistautuneet valitettavasti tilanteeseen täysin hyvin:

– Rata-alue on erittäin mutainen, ja lämpötilat ovat aamuisin Suomen tasolla. Kun aloitimme eilen kello seitsemän aikaan, lämpöasteita oli neljä mutta päivällä toki yli kymmenen. Kilpailun aikataulu on olosuhteiden takia jäljessä, joten viimeiset suoritukset joudutaan ampumaan lauantaiaamuna, vaikka kisan piti olla ohi jo perjantai-iltana, Partanen raportoi torstaina.

– Ammuttavat osuudet ovat kuitenkin olleet monipuolisia ja sisältäneet paljon liikkuvia maaleja ja erilaisia vaihtoehtoja. Suomalaisista varsinkin Open-maajoukkue voi olla lähellä joukkuemitalia (Partanen, Hannu Uronen, Visa Mahlamäki ja Perttu Piironen). Muiden tilanteesta ei ole varmaa tietoa. Oma ammuntani on kulkenut kohtalaisesti, mutta pienet virheet ovat maksaneet pisteitä voittoa ajatellen.

Suomesta kisoissa on mukana 61 osanottajaa. Kilpailuun osallistuu kaikkiaan 43 maata ja 1250 osanottajaa. Euroopan ulkopuoliset maat eivät kilpaile EM-mitaleista, vaan kisan voitosta.

Pistoolipracticalin EM-kilpailut 3.-8.10. Felsotarkany, Unkari: kisojen kotisivut ovat täällä.