Suomeen kolme mitalia pistoolipracticalin EM-kisoista
10.10.2016 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalaiset juhlivat yhtä henkilökohtaista ja kahta joukkuemitalia, kun pistoolipracticalin EM-kilpailut päättyivät lauantaina Unkarin Felsotarkanyssä.

Viime viikon maanantaista lauantaihin kestänyt ammunta piti sisällään sadetta, mutaista maastoa ja jopa pakkasaamuja. Kilpailuolosuhteet olivat erittäin haastavat, joten suomalaismitalit kisoista olivat erittäin kovia suorituksia.

– Oli kyllä olosuhteiltaan yksi haastavimmista kilpailuista, missä olen koskaan ollut mukana. Totta kai tilanne oli kaikille sama ja reilu, mutta mitalit ovat silti kova asia, kommentoi Open-joukkueen jäsen Simo Partanen.

Suomen Open-divisioonan maajoukkue olikin toinen joukkueista, joka toi mitalin mukanaan kotimaahan. Joukkue Simo Partanen, Hannu Uronen, Visa Mahlamäki ja Perttu Piironen ampui hopealla pistein 5054,5426. Kilpailun voitti Espanja 5138,4209:llä pisteellä. Kolmas oli Italia.

Suomen Standard-divisioonan naisten joukkue ylsi hienosti kolmanneksi. Joukkueessa ampuivat Kaisa Koski, Annu Vapanen ja Janina Annala.

Ainoan henkilökohtaisen mitalin Suomeen toi Hannu Maunula, joka sijoittui kolmanneksi Production-divisoonan Senior-kategoriassa.

Kilpailun kaikki tulokset täällä.