Mitäpä jos suorittaisit valmentajan ammattitutkinnon?
1.12.2016 klo 14:13
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Trail or cross country runner on mountain path looking at sportwatch, checking performance or heart rate pulse. Goal achievement, sport and fitness concept outdoors in nature.
Opiskele valmentajan ammattitutkinto Vierumäellä

Jos sinua kiinnostaa suorittaa lisää ammatillisia valmentajaopintoja, niin vielä ehdit ilmoittautua keväällä Vierumäellä alkavaan koulutukseen.

Koulutus antaa mahdollisuuden kehittää omaa käytännön valmennustyötä vuoden ajan. Koulutukseen voivat hakeutua kaikkien eri lajien valmentajat.

Vuoden mittainen koulutus on tehokas väline oman todellisen käytännön valmennustyön tehostamiseen. Valmistavan koulutuksen menetelmällistä toteutusta on kehitetty parantamaan koulutuksen vaikuttavuutta  huomioimalla entistä tehokkaammin käytännön valmennustoiminnan henkilökohtaiset kehittämistarpeet ja haasteet.

Valmistavan koulutuksen kautta saat valmiuksia nähdä ja ymmärtää kokonaisvaltaisesti käytännön urheiluvalmennusta.

Lisäksi:

  • Kehität aidosti vuorovaikutteisen valmennuksen, opetuksen ja ohjauksen valmiuksia valmennustoiminnassasi
  • Keräät rohkeutta kehittää ja toteuttaa omannäköistäsi tulevaisuuden urheiluvalmennusta

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähijaksoja Suomen Urheiluopistolla, itseopiskelua kotipaikkakunnalla sekä työssäoppimisena omaa valmennustyötä toteuttaen.

Valmistavan koulutuksen ohessa toteutetaan tutkinnon osittain valmentajan ammattitutkinnon tutkintotilaisuudet, joiden hyväksymisen perusteella saa valmentajan ammattitutkinnon tutkintotodistuksen.

Koulutus henkilökohtaistetaan jokaisen opiskelijan itseanalyysiin perustuvan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman kautta.

Koulutukseen hakeutuminen ja valinta

Koulutuksen tavoitteiden saavuttaminen ja näyttötutkinnon suorittaminen edellyttävät valmentajalta osallistumista aktiiviseen valmennustoimintaan. Haku koulutukseen on käynnissä, voit hakea koulutukseen täyttämällä hakulomakkeen ja palauttamalla sen sähköisesti.

Koulutukseen valitaan mukaan 16–20 eri lajien valmentajaa. Valinta tapahtuu hakulomakkeen, puhelinhaastattelun sekä lajiliiton tai vastaavan järjestön suosituksen / koulutukseen ohjauksen perusteella.

Haku valmistavaan koulutukseen  päättyy 9.1.2017

Valmistavan koulutuksen aikataulu ja teemat:

1.lähijakso 08.-10.02.2017 Valmentajana kehittyminen/Kokonaisvaltainen valmennus
2.lähijakso 22.-24.03.2017  Psyykkinen valmennus/Vuorovaikutus
3.lähijakso 26 -28.04.2017 Psyykkinen valmennus/Oppiminen
4.lähijakso 07.-09.06.2017 Fyysis-motoriset ominaisuudet/Taito
5.lähijakso 23.-25.08.2017 Fyysis-motoriset ominaisuudet/Fyysiset ominaisuudet
6 lähijakso 27.-29.09.2017 Kuormittuminen ja palautuminen/Testaus, ravitsemus ja terveys
7.lähijakso 15 -17.11.2017  Toimintaympäristö ja kilpailemine /Lajituntemus ja tukitoimet
8.lähijakso 24.-26.01.2018 Ammatilliset havainnot
Lisäksi kansainvälinen jakso erikseen sovittavana ajankohtana

Hinta

Koulutuksen hinta on 2 525 euroa ja se sisältää koulutuksen lisäksi majoituksen täysihoidolla (aamiainen, lounas, päivällinen) lähiopetusjaksojen ajalta. Hinta ei sisällä ulkomaan jaksoa.

Terveydentilavaatimukset valmentajan ammattitutkinnossa
1.1.2012 alkaen ns. SORA-lainsäädännön mukaisesti

Hakijan terveydentilaan tai toimintakykyyn liittyvä seikka ei saa olla esteenä opiskelijaksi ottamiselle. Opiskelijaksi ei kuitenkaan voida ottaa sitä, joka ei ole terveydentilaltaan tai toimintakyvyltään kykenevä opintoihin liittyviin käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen, jos valtioneuvoston asetuksissa (1032/2011 ja 1033/2011) määritellyissä sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan tutkinnoissa opintoihin liittyvät turvallisuusvaatimukset sitä edellyttävät ja jos estettä ei voida kohtuullisin toimin poistaa.

Lisätietoja

Raino Nieminen
puh 010 5777 259
raino.nieminen@vierumaki.fi

Hakulomakkeen löydät tästä.