Liikkuvan maalin EM-näyttökilpailut Tampereella
11.12.2016 klo 17:16
Markku Jetsonen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Heikki Lähdekorpi otti voiton EM-näyttökilpailuissa Tampereella, Elli Räsänen ja Vesa Saviahde omiin ennätyksiinsä.

Heikki Lähdekorpi voitti kultaottelussa Tomi-Pekka Heikkilän 7-5. Topi Hulkkonen voitti pronssiottelussa Sami Heikkilän 6-1.

Vesa Saviahde ampui sekajuoksuilla uuden oman ennätyksen 391 pistettä. Tulos uupuu vain pisteen Krister Holmbergin nimissä olevasta suomenennätyksestä. Vesan kovan kunnon takana piilee kova harjoittelu, torstaisin, muina iltoina pitääkin käyttää poikia omissa harrastuksissa, tuumi iloinen kilpailunjohtaja.

Naisten kultaottelussa nähtiin uusinta edelliseltä viikonlopulta kun Luise Samuelsson voitti Elli Räsäsen 6-3. Kolmas oli Henna Vehviläinen joka voitti pronssiottelussa arvokisojakin kiertäneen Marika Karisjoen 9-7 .

Peruskilpailussa Elli Räsänen ampui uuden normaalijuoksujen ennätyksen 376 pistettä. Entinen ennätys parani peräti 11 pistettä. Varsinkin nopeat juoksut osuivat tänään, 191 pistettä. Kädet tärisee vieläkin, tultiin mistäpäin tahansa, aina oli kymppi, kertoi iloinen kesän MM-mitalisti.

Tulokset:
EM-katsastus 11.12.2016 Tampere
MEDAL MATCH 11.12.2016 EM-katsastus Miehet
MEDAL MATCH 11.12.2016 EM-katsastus Naiset