Frilander-Soini ja Friman Esbo Träffenin voittoihin
17.12.2016 klo 19:25
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Naisten sarjan mitalikolmikko: Armi Häkkinen (vas.), Pauliina Frilander-Soini ja Katarina Långström. (Kuva: Pasi Koota)

Pauliina Frilander-Soini ja Cristian Friman voittivat Esbo Träffenin ilmakiväärikisat. Frilander-Soinin voittotulos naisten sarjassa oli 413,5 ja Frimanin miesten sarjassa 618,0.

Esbo Träffen on perinteinen ilma-asekilpailu, joka on järjestetty Espoossa jo vuosikymmenien ajan. Tänä vuonna se ei ollut EM-näyttökilpailuna, ja osanottajamäärä laski noin kolmannekseen. Ampumaurheiluliiton kultaisen viirin haltija ja moninkertainen olympiakävijä Juha Hirvi kunnioitti kisoja läsnäolollaan.

Päivän kilpailut huipentuivat ilmakiväärin miesten sarjaan, jonka vei nimiinsä Esbo Skytteföreningenin oma kasvatti Cristian Friman 618,0 pisteen tuloksella. Palkintopallilla olivat myös Poliisien Ampumaseuran Matias Kiuru (612,0) ja Kuusankosken Ampujien Roope Pohjoisaho (611,8).

Naisten sarjan vei nimiinsä Pieksämäen Seudun Ampujien Pauliina Frilander-Soini kovalla 413,5 pisteen tuloksella. Hänelle seuraa palkintojen jakoon tekivät KuusA:n Armi Häkkinen (409,3) ja Katarina Långström (405,4), jonka seura on Kyrkslätt Skytteförening.

Kaikki tulokset löydät täältä.