Cristian Frimanille seitsemäs SE tänä vuonna
18.12.2016 klo 18:59
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Cristian Friman. (Kuva: Yrjö Munukka)

Esbo Träffenin kolmas kisapäivä jatkui sunnuntaina hyvien tulosten merkeissä.

Kolmannen kisapäivän päätti miesten luokan ilmapistooli, jonka voitti Turun Seudun Ampujien Klaus Tupi 567 pisteen tuloksellaan. Palkintopallille seuraa tekivät Poliisien Ampumaseuran Aleksi Pirttimäki (558) ja Helsingin Varuskunnan Ampujien Rauno Hartikainen (554).

Kovimmat tulokset ammuttiin nuorten miesten ilmakiväärissä. M18-sarjassa kotiseuran eli Esbo Skytteföreningenin Cristian Friman paransi Suomen ennätystä lähes 12 pisteellä kovaan 621,0 pisteen tulokseen. Tulos oli hänen seitsemäs Suomen ennätyksensä tänä vuonna. Se ylittää myös hänen kolme viikkoa sitten ampumansa M20-sarjan SE:n yli pisteellä.

Toinen hyvä tulos nähtiin kiväärin M20-sarjassa, kun Kyrkslätt Skytteföreningenin Sebastian Långström ampui 619,3 pistettä. Palkinnoille nousivat myös Kuusankosken Ampujien Roope Pohjoisaho (615,3) ja Poliisien Ampumaseuran Matias Kiuru (613,9).

Naisten kiväärin N20-sarjan voitti niin ikään KuusA:n Armi Häkkinen tuloksellaan 410,3. Muut mitalit menivät PAS:n Jenna Kuismalle (409,0) ja Mikkelin Ampujien Satu Korholalle (406,6).

Kaikki tulokset löytyvät täältä.