Annika Sihvonen ja Jyrki Turja GP Lepän voittajat
15.1.2017 klo 14:33

Annika Sihvonen ja Jyrki Turja ottivat ykkössijat Grand Prix of Leppa.fi -kilpailussa, joka järjestettiin viikonvaihteessa Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla. Sihvonen voitti ilmakiväärin ja Turja ilmapistoolin.

Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla järjestettiin viikonloppuna GP Leppä -nimellä tunnettu kilpailu, joka järjestettiin nyt kolmannen kerran. Kilpailu on epävirallinen cup-muotoinen tapahtuma, jossa on kaksi sarjaa: ilmakivääri ja ilmapistooli.

Ilmakiväärin osallistui 38 ja ilmapistooliin 22 kilpailijaa. Kisaan osallistui ensimmäisen kerran osanottajia myös ulkomailta – Australiasta ja Ruotsista kummastakin yksi ja Virosta kolme urheiluampujaa.

Ilmakiväärin finaalissa kohtasivat Saana Tattari (Hämeenlinnan Ampumaseura) ja Annika Sihvonen (Savonlinnan Metsästys- ja Ampumaseura). GP-voitto meni Sihvoselle pistein 101,0-97,3. Ilmapistoolissa voiton otti Jyrki Turja (Lapuan Seudun Ampujat), joka voitti finaalissa Aleksi Pirttimäen (Poliisien Ampumaseura). Turjan voittopisteet olivat 96,5-94,0.

Australian Dane Sampson sijoittui ilmakiväärissä kolmanneksi ja Haminan Ampumaseuran Aleksi Leppä neljänneksi. Joonas Kallio (Suomussalmen Urheiluampujat) oli ilmapistoolissa kolmas. Neljänneksi sijoittui Reetta Hynninen (Poliisien Ampumaseura).

Voittajat saivat 800 euron palkintosekin. Kakkoset saivat 600 euroa, kolmoset 400 ja neloset 200 euroa.

Lähde: leppa.fi