Cristian Friman ampui hopealle Meyton Cupissa
21.1.2017 klo 21:20

Cristian Friman sijoittui toiseksi poikien ilmakiväärissä lauantaina Innsbruckissa.

Esbo Skytteföreningenin kivääriampuja Cristian Friman sijoittui toiseksi Itävallassa käynnissä olevassa kansainvälisessä ilma-asekilpailussa Meyton cupissa.

Joukko nuoria suomalaisia urheiluampujia oli suunnannut Itävallan Innsbruckiin ottaakseen osaa kansainväliseen Meyton cupiin. Kilpailuun osallistuu urheiluampujia noin 20 maasta.

Ensimmäisenä tulessa oli Kuusankosken Ampujien Armi Häkkinen, joka sai ilmakiväärissä kokoon 407,0 pistettä finaalirajan ollessa 412,7.

Pari erää myöhemmin vuorossa olivat miesjuniorit. Peruskilpailun toiseksi nousi ESF:n Cristian Friman, joka ampui 619,1 pistettä. Kuusankosken Ampujien Roope Pohjoisaho nuoli finaalirajaa 612,0 pisteellään, mutta heikompi viimeinen sarja pudotti hänet yhdeksänneksi. ESF:n Björn Friman sai kokoon 608,3 pistettä, joka oikeutti 18. sijaan ja ensikertalainen, ESF:n Luukas Koota sai 27. sijaan oikeuttavat 596,4 pistettä.