Ampumaurheiluliitto mukana Supermessut 2017 keväisessä suurtapahtumassa Tampereella
21.4.2017 klo 13:17
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

SAL:n osasto valmistumassa messuille
Arttu Eskola ottaa tuntumaa SinWayHuntista

Supermessut tuovat jälleen huikean paljon tapahtumaa ja nähtävää Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 21.–23.4.2017. Perjantaista sunnuntaihin järjestettävät Supermessut 2017 kutsuvat Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen kaikkia puutarha-, luonto- ja eräharrastamisesta sekä kotimaan matkailusta ja keräilyesineistä kiinnostuneita.

Tapahtuma tuo saman katon alle 582 näytteilleasettajaa ja viidet messut: Puutarhan, Kotimaan Matkailun, Design- ja käsityötori, Keräilyn sekä uuden eräalan ja luontoharrastusten OutdoorErän. Kolmipäiväinen tapahtuma tarjoaa runsaasti nähtävää, ostettavaa ja ohjelmaa koko perheelle. Messut ovat avoinna perjantaina klo 12–18, lauantaina klo 9–17 ja sunnuntaina klo 10–17.

Supermessut-viikonvaihteeseen mahtuu erilaisia teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä valovoimaisia tähtiä. Eräexpertti Mikko ”Peltsi” Peltola vierailee Ampumaurheiluliiton osastolla lauantaina. Ampumaurheiluliitto on esillä OutDoorErä hallissa C 912 osastolla. Kokeilemaan pääseen mm. uutta SimWayHuntin ohjelmaa ja Laser Shot simulaattoria. Esittelijöinä ovat paikalla Pohjois-Hämeen Ampujien haulikkokerho, Jussi Ylinen SimWayHuntista, Rainer Hirvonen ja Timo Rautio Ampumaurheiluliitosta.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen käyntiosoite on Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere.

www.supermessut.fi

Tervetuloa kokeilemaan ja testaamaan tarkkuuttasi.