Tomi Aspholm ja Katja Poutanen Nasta GP:n voittajat
7.5.2017 klo 19:21
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Lounais-Hämeen Ampujien Tomi Aspholm voitti miesten ja Hyvinkään Metsästysampujien Katja Poutanen naisten skeetin Hyvinkäällä viikonvaihteessa järjestetyssä Nasta GP:ssä.

Tomi Aspholm oli M-sarjan finaalissa seuratoveriaan Janne Himankaa parempi pistein 54-52. SSG:n Timo Laitinen sijoittui kolmanneksi. Peruskilpailun parhaan tuloksen 122 teki Lahden Ampumaseuran Tommi Takanen. Aspholmin peruskisan tulos oli 121.

HyMA:n Katja Poutanen voitti N-sarjan finaalissa Ala-Hämeen Ampujien Kaisa Kurjen 51-50. Marjut Heinonen (OSH) oli kolmas. Heinonen rikkoi peruskilpailussa 69 kiekkoa. Poutasen peruskisan tulos oli 65, kuten myös RSA:n Niina Aaltosen, Kurjen ja SSG:n Heidi Hämäläisenkin.

A-HA:n Eetu Kallioinen paukutti M20-sarjassa tuloksen 120.

Kaikki tulokset löydät oheisesta liitteestä: NastaGP 2017_lopputulokset_kaikki