Tommi Takanen Siilinjärven skeetissä tulokseen 123
14.5.2017 klo 20:17

Tommi Takanen. (Kuva: Lassi Palo)

Lahden Ampumaseuran skeet-ampuja Tommi Takanen teki kauden parhaan tuloksensa ja sivusi ennätystään, kun hän rikkoi 123 kiekkoa Siilinjärvellä.

Siilinjärvellä järjestettiin viikonloppuna trapin ja skeetin Kärki-kisat. Skeetin finaalissa Tommi Takanen sijoittui toiseksi, kun voiton otti Sibbo Skyttegillen Timo Laitinen. Laitinen oli Takasta parempi pistein 55-53. Laitisen peruskisan tulos oli 117.

Takasen peruskilpailun tulos 123 oli hänen kauden parhaansa, ja samalla hän sivusi ennätystään. Neljään ensimmäiseen sarjaan Takanen ampui täydet 25. Viimeiseen sarjaan hän kirjasi siis tuloksen 23.

Naisten skeetin finaalissa Marjut Heinonen (Oulun Seudun Haulikkoampujat) voitti Heidi Hämäläisen (Sibbo Skyttegille) 51-45. Peruskilpailussa kaksikon tulokset olivat 63 ja 65.