Juho Autio 300m kiväärin EM-näyttökisan ykkönen
15.5.2017 klo 16:45
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheiluliiton 300 metrin kiväärin EM-näyttökilpailu ammuttiin maanantaina haastavissa olosuhteissa vaihtelevan tuulen vallitessa Hälvälässä. Osin puuskittainen tuuli vaihtoi suuntaa jatkuvasti, ja se toi oman haasteensa ampujillemme.

Teksti: Tapio Kajan

Tänään oli makuukisa. Juho Autio (Oulun Metsästys- ja Ampumaseura) hallitsi parhaiten haasteelliset olosuhteet saaden tuloksen 585. Toiseksi ampui KouMAS:n Kari Pennanen 583 ja kolmanneksi HAS:n Juha Rutonen 579. Naisten sarjan paras oli tänään Mikkelin Ampujien Satu Korhola tuloksella 576.

Huomenna tiistaina ammutaan vakiokiväärin näyttökisa.

EM-kilpailut ovat heinä-elokuun vaihteessa Azerbaidzhanin Bakussa.

Tulokset ohessa:
SAL 300m näyttökilpailu Makuu Miehet
SAL 300m näyttökilpailu Makuu Naiset