Varuste.netin Beretta Sport Corner avattiin
23.5.2017 klo 12:58
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Risto Aarrekivi (vas.), Varuste.netin Tony Hyrsky, Sako-Beretan Jukka Ketola ja skeet-ampuja Timo Laitinen tiistain avajaisissa. (Kuva: Lassi Palo)

Ampumaurheiluliitto, Beretta ja Sako ovat solmineet yhteistyösopimuksen Varuste.netin kanssa, jonka avulla erityisesti ampumaurheiluun tarkoitettuja Beretta-tuotteita saa nyt hankittua helposti ja kätevästi.

Varuste.netin Beretta Sport Corner -osaston avajaisia vietettiin tiistaina Helsingin Konalassa (Ruosilankuja 3). Tuotteita voi hankkia myös netin kautta osoitteesta www.varuste.net .

– Nyt on paikka, josta kaikki ne aktiiviset harrastajat, jotka haluavat satsata hyviin Beretan tuotteisiin, saavat kattavasti kaiken haulikoista urheiluvarusteisiin, sanoivat Sako-Beretan myyntipäällikkö Jukka Ketola ja Varuste.netin Beretta-asiantuntija Tony Hyrsky.