Ampumaurheilun valtakunnalliseen akatemialeiritykseen Tanhuvaaran urheiluopistolle valittu 16 urheilijaa
1.6.2017 klo 15:57
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Viime vuonna alkanut ammunnan yläkoululeiritys saa jatkoa syksyllä. Silloin starttaa valtakunnallinen ammunnan akatemia 2017-18 Tanhuvaaran urheiluopistolla. Viime vuonna valituista kymmenestä ampujasta tulevassa akatemiassa jatkaa kahdeksan ja uusia ampujia valittiin myös kahdeksan, kertoo akatemiatoiminnasta vastaava Sami Piisilä.

Akatemia toiminnassa painopisteessä ovat elämänhallintataidot (mm. ajanhallinta, ravinto, lepo, unikoulu, psyykkinen valmennus ja sosiaalinen elämä) ja ammunnassa lajivalmennus sekä urheilijan henkilökohtainen kehittäminen, sanoo ammunnan akatemian valmennustoiminnasta vastaava Marko Leppä. Akatemiavalmennuksessa ovat lisäksi mukana myös maajoukkueurheilijoista: Annika Sihvonen, Inka Havukainen ja Aleksi Leppä.

Alla valitut urheilijat:

Kivääri (13):
Riina Ahvenus (NoSA)
Elina Bisi (MA)
Essi Heiskanen (PiekSA)
Mikko Helenius (NoSA)
Luukas Koota (ESF)
Lotta Kärnä (HlAS)
Eetu Rissanen (HAS)
Anni Sipola (SodA)
Tuulevi Suomus (VihA)
Markus Suortti (HAS)
Lauri Syrjä (AsAs)
Iina Vaitiniemi (HaaAs)
Nea Valkonen (HAS)

Pistooli (2):
Aada Jokelainen (PiekSA)
Linnea Uutela (LAS)

Liikkuva maali (1):
Ville Koskinen (TSA)

Leirien ajankohdat:
Akatemia 1  10.-13.10.2017
Akatemia 2  28.11.-1.12.2017
Akatemia 3  15.-18.1.2018
Akatemia 4  26.-29.3.2018