100 v historiankirjoittaja Kalle Virtapohja toivoo yhteydenottoja
6.6.2017 klo 10:45
Risto Aarrekivi
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kalle Virtapohja.

Ampumaurheiluliiton 100 v historian teosta kirjoitetaan kovaa kyytiä. Kirjoittajahan on urheiluhistorioitsija, FT Kalle Virtapohja, joka julkaisi juuri vasta uuden kirjan Paavo Nurmesta. Nyt hän siis kirjoittaa liittomme historiaa.

Kalle Virtapohja kiertelee muutamissa SM-kilpailuissa seuraavan aikataulun mukaan:
– 1.-2.7. SALON KISAT, SALO
– 5.-6.8. SKEETIN (HYVINKÄÄ) JA TRAPIN (ORIMATTILA) SM-KISAT
– 11-13.8. PISTOOLIN SM-KISAT, LAUKAA
– 26.-27.8. 50M KIVÄÄRIN SM-KISAT, INKOO

Kalle Virtapohja toivoo, että tulisitte tapaamaan häntä kisoihin. Kertoilisitte meheviä muisteluja kilpailumatkoilta ja jos mahdollista toisitte myös kuviakin mukana. Kalle Virtapohjan tavoittaa sähköpostilla kalle.virtapohja@ampumaurheiluliitto.fi . Voisi olla hyödyksi, jos tapaamisajasta sopisi hänen kanssaan etukäteen. Tapaamisiin.