Kokkovuoressa kilpailtiin kansallisen trapin SM-mitaleista
11.6.2017 klo 20:38
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Naisten joukkuekilpailun mitalistit. (Kuvat: Kauko Sahi)

Kansallisen trapin ikäkausisarjojen, naisten ja liikuntavammaisten SM-kilpailut kisailtiin hyvässä säässä Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa Lempäälässä viikonloppuna.

SM-kilpailussa oli kaikkiaan yli 150 osanottajaa. Kilpailut olivat osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa, ja niistä kuvattiin myös tv-ohjelma, joka esitetään AlfaTV:llä 16. kesäkuuta kello 19.30.

Sunnuntaina vuorossa olivat naisten, nuorten ja liikuntavammaisten sarjat. Naisten sarja oli erittäin nimekäs: mukana oli kolme maailmanmestaria ja yksi olympiavoittaja. Voiton vei olympiavoittaja, OSU:n Satu Mäkelä-Nummela, ja toiseksi tuli SSG:n Mopsi Veromaa, joka on aikoinaan juuri Kokkovuoressa nuorten maailmanmestaruuden. Kolmanneksi kiilasi järjestävän seuran eli P-HA:n Kristiina Runstén. Maailmanmestarit Satu Pusila (NMA) ja Pia Nybäck (SSG) sijoittuivat neljänneksi ja viidenneksi.

Nuorten sarjoja olivat Y15, Y17 ja M20. Y15-sarjan voitti P-HA:n Ville Lahtinen, toiseksi tuli Eero Hoffren (SiurA) ja kolmanneksi sijoittui P-HA:n Saku Seppälä.

Y17-sarjassa voiton vei JMS:n Samuli Kiili, joka ampui päivän ainoan täyden sarjan. Toiseksi tuli KP-V:n Kim Vapola ja kolmanneksi OSU:n Juho Mäkelä, joka voitti pudotusammunnoissa P-HA:n Eemil Seppälän.

M20-sarjan voitti HyMA:n Tatu Vartiainen. Toiseksi sijoittui PSF:n Tom Åbonde, joka voitti pudotusammunnoissa LäSA:n Teemu Ruutanan.

LV1-sarjan voitti VihA:n Pekka Sjöman, toiseksi tuli OSU:n Pasi Saarinen ja kolmantena oli KP-V:n Timo Vapola. LV2-sarjassa ensimmäiseksi sijoittui KP-V:n Juha Myllymäki, ja P-HA:n Kai Hyvärinen oli toinen. Naisten joukkuekisan voiton vei SSG, ja seuraavina olivat P-HA1 ja P-HA2. Y20-sarjan joukkuekilpailussa nähtiin P-HA:n kolmoisvoitto.

Tulokset:
Lopputulos Tulokset 11.6.
Lopputulos Joukkuetulos 11.6.