Marko Kallio voitti myös tänään kasa-ammunnassa
16.6.2017 klo 16:49
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Keiteleen Leppäselän ampumaradalla ammuttiin tänään kasa-ammunnan SM-kilpailu HV-luokassa 5×5 laukausta 100 metrin matkalla. Eilisen päivän LV100-kilpailun voittaja, Himangan Metsästysseuran Marko Kallio juhlisti syntymäpäiväänsä voittamalla myös tänään ammutun HV100-kilpailun. Lisäksi hän ampui päivän pienimmän kasan: 3,47 mm.

Leppoisa keli aiheutti kuitenkin isojakin yllätyksiä, sillä haasteellinen vaihteleva tuuli aiheutti kokeneillekin urheilijoille harmia. Näennäinen helppous kostautui, ja tuloslistassa on suuri ero pienimpien ja isoimpien yhteistulosten koossa.

Kilpailuun osallistui myös kolme kilpailijaa Ruotsista ja yksi Hollannista. Tulokset ovat oheisessa liitteessä.

Lauantaina on vuorossa HV 5×5 ls 200m. Samalla selviää HV-luokan yhteistulos HV 100+200m.

Tulokset: hv100