NMM-Suhl: Palo jäi vain kymmenyksen N20-sarjan SE:stään
26.6.2017 klo 18:22
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Naisten kilpailussa suomalaisista parhaiten onnistui Marianne Palo, joka 40 laukauksen ilmakiväärikilpailussa ampui tuloksen 415,3. Se jää vain 0,1 pistettä Palon omissa nimissään olevasta N20-sarjan SE-tuloksesta.
Hän oli syystäkin tyytyväinen. Palo sijoittui lopulta 20:nneksi, finaaliin olisi vaadittu 417,2.

– Kisan aikana ajattelin, että tulee varmasti joku ihan perustulos, mutta se menikin sitten paremmin mitä ajattelin. Fiilis oli hyvä, mutta rohkeampi olisi saanut vieläkin olla. Kun pysyy paikallaan, ei meinaa uskaltaa liipasta. Lopussa aika rupesi loppumaan, ja sain nopeamman rytmin takaisin päälle. Siinä se perusrytmi, mikä pitäisi olla koko kisan ajan, vaikka syke nousi, meni tosi hyvin tuo viimeinen sarja, Palo sanoi.

Henna Viljanen ampui 412,5 ja oli myös ihan tyytyväinen kilpailuunsa. Hänen sijoituksensa oli 44:s.

– Koko kisan ajan tekeminen oli ihan hyvää. Siinä oli muutamia omia tyhmiä virheitä, vaikka oli keskellä, en ampunut. Ammuin liian myöhään, sitten heilahti pitkälle ysiin. Se sekoitti hetkellisesti tekemistä. Kun sain taas hyvin laukauksia lähtemään ja vauhdin päälle, tuli hyviä putkia ja osui hyvin, hän sanoi.

Mira Mäkelä ampui 412,0. Myös hän jatkoi tasaista suorittamistaan normaalilla tasollaan. Maanantaina se toi sijan 46.

– Tulokseen pitää sinänsä olla tyytyväinen, koska se on toiseksi paras tulos mitä olen kisoissa ampunut ja jää pisteen ennätyksestäni.  Aika paljon olisin voinut ottaa alas, tuli hirveästi pitkiä tähtäyksiä.

Tulokset peruskilpailusta