Oskari Kössi ja Katja Poutanen Hyvinkää Skeetin voittoihin
27.8.2017 klo 19:50
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Oskari Kössi voitti miesten ja Katja Poutanen naisten skeetin Hyvinkäällä viikonloppuna järjestetyssä kilpailussa.

Hyvinkää Skeet järjestettiin viikonvaihteessa. Lounais-Hämeen Ampujien Janne Himanka ampui miesten peruskilpailun parhaan tuloksen 121. Hän sijoittui finaalissa kuudenneksi, kun voiton otti SSG:n Oskari Kössi (55). Saman seuran Lauri Leskinen oli toinen (54).

Kössin peruskilpailun tulos oli 120 ja Leskisen 117. Kössi on nimetty tällä viikolla Moskovassa alkaviin haulikkolajien MM-kilpailuihin. Miesten skeetiin nimetyt kaksi muuta Suomen ampujaa ovat Tommi Takanen (LAS) ja Timi Vallioniemi (A-HA). Takanen paukutti Hyvinkäällä peruskilpailun tuloksekseen 118 ja Vallioniemi 114. Takanen sijoittui lopulta viidenneksi. Vallioniemi oli yhdeksäs.

Naisten skeetin voitti Hyvinkään Metsästysampujien Katja Poutanen, joka oli ykkönen niin peruskilpailussa (66) kuin finaalissakin (50). RSA:n Niina Aaltonen sijoittui toiseksi (43). Hänen peruskilpailunsa tulos oli 65.

Kaikki tulokset löydät täältä.