Nastja Mustonen nauttii practicalin MM-kisatunnelmasta
2.9.2017 klo 06:34
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kuvassa ovat ryhmän 6 suomalaisista Pasi Niikkonen, Timo Konttinen, Nastja Mustonen ja Emily Blom aseman 17 päätteeksi ratatuomarin kanssa.

Handgun World Shoot on käynnissä Ranskan Châteauroux´ssa. Alkuviikon 35 asteen helteiden jälkeen on kisattu helpommissa lämpötiloissa eli 20 asteen yläpuolella ja aamuisin jopa alle 15 asteessa. Helpompaa on tietysti tasapuolisesti myös kaikilla kilpakumppaneilla.

Teksti ja kuva: Jaakko Hyvätti

Kuvassa ovat ryhmän 6 suomalaisista Pasi Niikkonen, Timo Konttinen, Nastja Mustonen ja Emily Blom aseman 17 päätteeksi ratatuomarin kanssa. Asema oli pitkä 32 laukauksen asema jopa 50 metrin ampumaetäisyyksillä.

Nastja Mustonen, 14, on harrastanut parin vuoden ajan aktiivisesti practical-ammuntaa.

– Tämä on laji, joka vaatii nopeaa liikkumista, ajan säästöä, hyvää tasapainoa, tarkkavaisuutta ja analysointia. Tänä vuonna olen voittanut SM-kisoissa kultaa ja PM-pronssin production lady -kategoriassa.

– Olen erittäin iloinen, että minut on valittu maajoukkueeseen edustamaan Suomea MM-kisoissa.

Pistoolipracticalin MM-kisoihin osallistuu 1500 kilpailijaa, jotka edustavat noin sataa maata.