Kiväärin tehoryhmän testileiri 24.-26.11. Kisakalliossa, ilmoittautuminen on ajankohtaista
3.11.2017 klo 14:30
Timo Rautio
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kiväärin tehoryhmän testileiri pidetään Kisakalliossa 24.-26. marraskuuta

Kiväärin tehoryhmän testileiri 24.-26. marraskuuta pidetään Lohjalla, Kisakallion Urheiluopistolla. Testileirin kautta voi päästä mukaan tehoryhmävalmennukseen. Viikonlopun ohjelma sisältää mm. fyysisen kunnon testauksen, urheilijahaastattelun ja ampumaharjoituksia. Testileiri on tarkoitettu v. 1998 – 2003 syntyneille kivääri ampujille.

KUTSU KIVÄÄRIN TEHORYHMÄN TESTILEIRILLE KISAKALLIOON

Kiväärin testileirille kutsutaan tämän kauden kaikki ryhmäläiset sekä uudet ryhmään haluavat urheilijat. Tehoryhmän testileirillä nuoret kokoontuvat näyttämään taitoja, kertomaan itsestään ja harjoittelustaan sekä testaamaan kuntoaan Lohjalle, Kisakallion Urheiluopistolle 24. – 26.11.2017. Testileiri sisältää fyysisen kunnon testauksen mm. Inbody kehonkoostumusanalyysin, kestävyyskunnon kartoitus polkupyöräergometritestillä. Näiden tulokset käydään läpi selkeällä palauteluennolla. Ohjelmassa on myös ampumaharjoitukset, haastattelut sekä tietoiskuja ampumaurheilusta. Ilmoittautuminen tehdään alla olevasta linkistä.

Testileiri alkaa perjantaina 24.11. klo 18 – 19 päivällisellä. Leiri päättyy sunnuntaina 26.11. lounaaseen
n. klo 14.00. Leirin ohjelma julkaistaan SAL:n nettisivuilla viimeistään 30. lokakuuta.

Varusteet: Leirillä tarvitaan ampumavarusteet ilma-aseammuntaan.

Lisäksi kaikki osallistujat ottavat mukaan muistiinpanovälineet, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet. Huoneissa on vuodevaatteet ja pyyhkeet. Ota mukaan myös harjoituspäiväkirjasi ja mahdollinen harjoitussuunnitelmasi sekä kyselylomake täytettynä. Tämä lomake lähetetään ilmoittautuneille myös sähköpostitse.

Hinnat ja laskutus Leirin osallistumismaksu on 199 €. Hintaan sisältyy pe – su yön majoitus, 2xaamiainen, 2xlounas, 2xpäivällinen, 2xiltapala sekä Inbody ja pp-testit. Leiri laskutetaan jälkikäteen. Lasku lähetetään urheilijalle, mikäli et toisin ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita. Leirin osallistumismaksu ilman majoitusta ja ruokailuja on 120€/hlö. Myös oma valmentajasi tai huoltajasi on tervetullut mukaan. Mikäli hän majoittuu ja ruokailee ryhmän mukana hinta on 160 €.

Ilmoittautuminen 13.11.2017 mennessä vain SAL: n netissä Huom! Koskee myös valmentajia ja huoltajia!

Ilmoittautuminen TÄSTÄ.

Liitteet:
Leirin ohjelma
Leiriohjelma kivääri Kisakallio 24_26 marraskuu 2017

Kyselylomake
Kyselylomake tehoryhmät 2017

Mahdolliset tiedustelut:
Timo Rautio
puh.040 8202300
timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi