Akatemialeirityksen toinen jakso alkoi Tanhuvaarassa
29.11.2017 klo 14:54
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kuvassa vasemmalta: Lauri Syrjä, Mikko Helenius, Linnea Uutela, Riina Ahvenus ja Essi Heiskanen.
Annika Sihvonen ohjeistaa

Viime vuonna Tanhuvaaran urheiluopistolla alkanut ammunnan yläkoululeiritys jatkaa toimintaansa ampumaurheilun akatemialeirityksenä.

Urheiluakatemiaverkostossa on urheilijan polun kaikissa vaiheessa olevia urheilijoita, valmentajia ja asiantuntijoita, joiden osaamista kehitetään yhteistyössä huippuvaiheen ja osaamisohjelman asiantuntijoiden kanssa. Päätavoitteena on urheilijan päivittäisharjoittelun parantaminen.

Tanhuvaaran akatemia toiminnassa painopisteenä ovat tänä syksynä elämänhallintataidot (mm. ajanhallinta, ravinto, lepo, unikoulu, psyykkinen valmennus ja sosiaalinen elämä) ja ammunnassa lajivalmennus sekä urheilijan henkilökohtainen kehittäminen, sanoo ammunnan akatemian valmennustoiminnasta vastaava Marko Leppä.

Akatemiavalmennuksessa ovat mukana myös Leppa.fi tiimin urheilijat Annika Sihvonen, Inka Havukainen ja Aleksi Leppä. Tällä viikolla Marko Lepän apuna lajivalmentajana toimii Annika Sihvonen.

Tämän viikon pääteema on valmistautuminen. Sitä harjoitellaan yksittäiseen harjoitukseen, kilpailuun, finaaliin ja näistä edellä mainituista palautumiseen. Torstaina on ohjelmassa mm. ampumasuorituksen analysointia Scatt-laitteilla.

Aikaa on myös koulutehtäville. Kuvassa vasemmalta: Aada Jokelainen, Lotta Kärnä, Tuulevi Suomus, Anni Sipola, Ville Koskinen ja Eetu Rissanen.

Ampumaurheilijoiden leirien ajankohdat ovat seuraavat:
Akatemia 1 10.-13.10.
Akatemia 2  28.11.-1.12.
Akatemia 3  15.-18.1.2018
Akatemia 4  26.-29.3.2018

Ammunnan akatemiassa on yhteensä 15 urheilijaa.

Kivääri (12):
Riina Ahvenus (NoSA), Elina Bisi (MA), Essi Heiskanen (PiekSA), Mikko Helenius (NoSA),
Luukas Koota (ESF), Lotta Kärnä (HlAS), Eetu Rissanen (HAS), Anni Sipola (SodA), Tuulevi Suomus (VihA),
Lauri Syrjä (AsAs), Iina Vaitiniemi (HaaAs), Nea Valkonen (HAS).

Pistooli (2):
Aada Jokelainen (PiekSA), Linnea Uutela (LAS).

Liikkuva maali (1):
Ville Koskinen (TSA)