Cristian Frimanille toinen voitto Tanskassa
3.12.2017 klo 19:36

”Kaksi kansainvälisen kilpailun voittoa kolmesta tuntuu hyvältä. Myös SE jäi lämmittämään mieltä”, sanoi kivääriampuja Cristian Friman, kun hänen kolmipäiväinen urakkansa Tanskan LF Openissa oli päättynyt sunnuntaina.

Esbo Skytteföreningenin Cristian Friman voitti sunnuntaina poikien ilmakiväärin Tanskassa käydyssä kansainvälisessä ilma-asekilpailussa LF Openissa. Hän voitti perjantaina uudella poikien finaalin SE-tuloksella, ja lauantaina hän sijoittui toiseksi.

Frimanin sunnuntain peruskilpailun tulos oli 617,1 ja finaalin voittotulos 247,6. Hän oli peruskilpailun toinen Tanskan Mikkel Damholtin viedessä sen kuten eilenkin. Tänään kolmanneksi sijoittuneen Damholtin peruskilpailun tulos oli 618,8. Kisan kakkonen oli Tanskan Nicklas Kildehöj, joka hävisi Frimanille finaalissa 0,5 pistettä.

– Eilinen ja tämä päivä olivat molemmat vaikeita. Molemmat finaalit menivät kuitenkin hyvin, alun osalta jopa loistavasti. Tänään viimeinen laukaus meni harakoille, koska yleisö alkoi voimakkaan kannustamisen lisäksi paukuttaa jalkojaan lattiaan, jolloin se alkoi keinua. Opettavainen reissu kaikkiaan, Friman summasi kisansa.