Mira Mäkelä ja Juho Kurki Esbo Träffenin ykköset
16.12.2017 klo 19:37
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Naisten ilmakiväärin kolme parasta: Emmi Hyrkäs (vas.), Mira Mäkelä ja Katariina Laine.

Esbo Träffenin toisen päivän päärooleissa olivat EM-kisalippuja tavoittelevat naisten ja miesten ilmakivääriluokkien ampujat nuorten ampujien toimiessa kirittäjinä. Hyvät olosuhteet loivat edellytykset tulosten tekemiselle.

Ensimmäisenä olivat vuorossa naiset. Lappajärven Ampujien Mira Mäkelä tähtäsi kolmeen ensimmäiseen sarjaansa 102,7+104,7+104,9 ja viimeiseensä 102,6. Näin voittotulokseksi kirjattiin 414,9. Simpeleen Hahlon Emmi Hyrkäs oli toinen (413,3) ja Hämeenlinnan Ampumaseuran Katariina Laine kolmas (412,7).

Miesten ilmakiväärissä nähtiin tuttu kärkikaksikko: Kankaanpään Ampumaurheilijoiden Juho Kurki ja Haminan Ampumaseuran Aleksi Leppä. Nyt Kurjen ykköstulos kirjattiin numeroin 622,4. Leppä sijoittui toiseksi tuloksellaan 619,7. Juho Autio (OMAS) oli kolmas (619,0).

Esbo Träffen on Ampumaurheiluliiton nimeämä EM-näyttökilpailu. Ilma-aseiden EM-kilpailut ovat Unkarin Györissä 16.-26. helmikuuta. Näytöt on annettava tammikuun 7. päivään mennessä.

Esbo Träffenin tulokset. EM-kilpailujen tulosrajat.