#roadtotokyo’videosarja nostaa urheilijoitamme ja lajejamme esiin
26.12.2017 klo 20:12
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Aloitimme #roadtotokyo’videosarjan kesällä nostaaksemme urheilijoitamme esiin ja päästääksemme heitä ääneen. Urheiluampujamme pääsevät kertomaan taustoistaan, lajinsa hienouksista, parhaista muistoistaan ja arjestaan.

Ensimmäisen 14 jakson aikana olemme kuulleet nuorten kivääri- ja trap-ampujien mietteitä, käyneet tapaamassa muun muassa Tommi Takasta frisbeegolfin parissa sekä Satu Mäkelä-Nummelaa hänen työpaikallaan ja kuunnelleet innokasta suhtautumista omaan lajiinsa.

Vuoden 2018 aikana tutustumme jälleen useisiin nuoriin ampujiin sekä päästämme kokeneempia ääneen tietyistä teemoista. Joukossamme on useita hyviä tyyppejä myös ei-olympialajeissa, joten tutustumme myös muutamiin heistä.

Tulevan vuoden #roadtotokyo’jaksoja alkaa tulla eetteriin maaliskuussa. Jaksot ladataan Ampumaurheiluliiton YouTube-kanavalle ja jaetaan Facebookissa. Ne linkitetään myös urheilijoiden urheilijaprofiileihin.

Tutustu tämän vuoden tehtyihin jaksoihin:

Marika Salmi

Teemu Ruutana

Tommi Takanen

Henna Viljanen

Satu Mäkelä-Nummela

Marjut Heinonen

Timo Laitinen

Niko Kopra

Sebastian Långström

Mopsi Veromaa

Matias Kiuru

Marianne Palo

Cristian Friman

Mira Mäkelä