Juho Kurki ja Rauno Hartikainen GP Lepän voittajat
21.1.2018 klo 16:00

Juho Kurki ja Rauno Hartikainen ottivat ykkössijat Grand Prix of Leppa.fi -kilpailussa, joka järjestettiin viikonvaihteessa Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla. Kurki voitti ilmakiväärin ja Hartikainen ilmapistoolin.

Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla järjestettiin viikonloppuna GP Leppä -nimellä tunnettu kilpailu, joka järjestettiin nyt neljännen kerran. Kilpailu on epävirallinen cup-muotoinen tapahtuma, jossa on kaksi sarjaa. Ne ovat ilmakivääri ja ilmapistooli.

Ilmakiväärin finaalissa kohtasivat Juho Kurki (Kankaanpään Ampumaurheilijat) ja Annika Sihvonen (Savonlinnan Metsästys- ja Ampumaseura), joka oli finaalissa myös viime vuonna. GP-voitto meni Kurjelle pistein 102,1-100,4. Ilmapistoolissa voiton otti Rauno Hartikainen (Helsingin Varuskunnan Ampujat), joka voitti finaalissa Ismo Haapalan (Kokkolan Metsästys- ja Ampumaseura). Hartikaisen voittopisteet olivat 96,1-90,8.

Sonja Siitonen (Simpeleen Hahlo) sijoittui ilmakiväärissä kolmanneksi ja Haminan Ampumaseuran Nea Valkonen neljänneksi. Juho Haapanen (Hyvinkään Metsästys- ja Ampumaseura) oli ilmapistoolissa kolmas. Neljänneksi sijoittui Teemu Lahti (Lahden Ampumaseura).

Voittajat saivat 500 euron palkintosekin. Kakkoset saivat 300 euroa ja kolmoset 200 euroa.

Lähde: leppa.fi