Trap-ampujat aloittivat kautensa
23.1.2018 klo 13:09

Marika Salmi.

Suomalaiset trap-ampujat aloittivat kautensa viikonvaihteessa Espanjan Malagassa. Avauskilpailu käytiin aurinkoisessa säässä, ja lämpömittari näytti 16 astetta.

Lahden Ampumaseuran Vesa Törnroos teki tuloksen 114, jolla hän sijoittui miesten kisassa parhaana suomalaisena 17:nneksi. OSU:n Jukka Laakso oli 18:s, kun hän rikkoi 113 kiekkoa. Eemil Pirttisalo oli 24:s (112), Simo Köylinen 28:s (106) ja Mirka Kyyrönen 31:s (103). Miesten peruskisan ykkönen oli Portugalin Armelin Rodriquez tuloksellaan 122.

OSU:n Marika Salmi sijoittui naisten kilpailussa toiseksi Espanjan Fatima Galvezin jälkeen. Salmen peruskilpailun tulos 111 (23+22+23+21+22) on Suomen ennätys, koska naisten uudet säännöt astuivat vuodenvaihteessa voimaan. Naiset ampuvat nyt saman määrän kiekkoja kuin miehet. Galvez oli finaalissa Salmea parempi pistein 40-39.

Vili Kopra (OSU) sijoittui poikien sarjassa toiseksi tuloksellaan 114. Saman seuran Matias Koivu oli 15:s rikottuaan 89 kiekkoa.