Joni Stenström uuteen ilmakivääriennätykseensä Australiassa
12.2.2018 klo 09:55
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Joni Stenström kuvattuna Tammisaaressa päivää ennen Australian-matkaansa. (Kuva: Lassi Palo)

Raseborgs Skyttar -seuraa edustava Joni Stenström kohensi viikonloppuna ilmakivääriennätyksensä 624,4 pisteeseen Australian Brisbanessa järjestetyssä kilpailussa.

Joni Stenström lähti tammikuun viimeisenä päivänä pariksi kuukaudeksi Australian Adelaideen harjoittelemaan sikäläisen kiväärimaajoukkueen kanssa. Viime viikonvaihteessa hän osallistui Brisbanessa järjestettyyn Queensland Cup -kilpailuun. Stenström ampui ilmakiväärillä uuden ennätyksensä 624,4 pistettä. Hän sijoittui finaalissa kolmanneksi isäntämaan Dane Sampsonin ja Alex Hobergin jälkeen.

Pienoiskiväärin asentokisassa Stenström tähtäsi 1159 pistettä (polvi 384, makuu 395, pysty 380). Finaalissa hän oli toinen. Makuun peruskisassa Stenström oli toinen tuloksellaan 618,9 ja finaalissa kolmas.

– Täällä on ollut aika haastavat olosuhteet. Tuuli on tehnyt ammunnan vaikeaksi, mutta eniten tuntuu kuumuus. Viikonloppuna lämpöasteita oli noin 35 ja ilmankosteus reilut 80 prosenttia. Ihan helkkarin kuumaa siis, Stenström kertoi.