Niina Seppälä 13:s, Timo Keskisimonen 15:s Puolan GP-kilpailussa
12.4.2018 klo 10:09
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Niina Seppälä sijoittui 13:nneksi ja Timo Keskisimonen 15:nneksi Puolassa keskiviikkona järjestetyssä vammaisampujien kansainvälisessä GP-kilpailussa.

Puolan Szczeninissä on käynnissä vammaisampujien kansainvälinen GP-kilpailu. Keskiviikkona ammuttiin kilpailun ainoa suomalaislaji eli R3-luokan ilmakiväärin 60 laukauksen kilpailu, jossa olivat mukana Mäntsälän Urheilijoita edustava Niina Seppälä ja Raahen Ampujien Timo Keskisimonen.

Ensimmäisen kerran kansainväliseen kilpailuun osallistunut Seppälä teki tuloksen 621,0, jolla hän sijoittui 13:nneksi. Keskisimosen tulos oli 15. sijaan oikeuttanut 620,2. Finaaliraja oli 625,4. Ukrainan Juri Stoijev teki peruskilpailun parhaan tuloksen 633,7. Hän oli myös finaalin ykkönen 251,4 pisteellään.

Seppälä sijoittui viime viikonvaihteessa käydyissä SM-kilpailuissa toiseksi ja Keskisimonen kolmanneksi. Puolan jälkeen Keskisimosen seuraava tavoite on asetettu toukokuulle, jolloin hän kilpailee IPC:n MM-kilpailuissa Etelä-Korean Cheongjussa. Hän on Suomen ainoa urheiluampuja kisoissa.

Kaikki tulokset löydät täältä.