Tarkistakaa Uudenmaan ampumarata-aineisto!
16.4.2018 klo 12:06
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Uudenmaan liitosta on tullut kysely karttasivustoon merkittyjen ratojen tarkastamiseksi ja kommentoitavaksi.

Konsultin keräämä Uudenmaan ampumaratoja koskeva kyselyaineisto on nyt Uudenmaan liitossa, joka haluaa vielä varmistua aineiston laadusta. Se on vienyt kyselystä saatuja tietoja interaktiiviseen karttapalveluun tarkistettavaksi ja kommentoitavaksi. Karttapalvelu on tehty Uudenmaan ampumarata-aineiston tarkistamista varten ja koska aineistoa tullaan vielä päivittämään, niin kyseessä ei ole pysyvä linkki.

Linkki karttapalveluun: https://uudenmaanliitto.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=6d9040e22b8f4e37bc8a7cd6722b5f07

Muun muassa Kirkkonummen Gesterbyn väestönsuojan sisärata puuttuu vastausaineistosta. Myös muita kohteita löytynee. Tiedot mahdollisesti puuttuvista kohteista/virheellisistä tiedoista voi lähettää Iiro Grönbergille (iiro.gronberg@uudenmaanliitto.fi).