Joonas Kalliolle vakiopistoolin 7. sija Lapua Eurooppa cupissa
29.4.2018 klo 13:33
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Joonas Kallio.

Joonas Kallio sijoittui vakiopistoolissa seitsemänneksi, kun iso- ja vakiopistoolin Lapua Eurooppa cup päättyi sunnuntaina Saksan Suhlissa. Marko Talvitie oli kahdeksas.

Iso- ja vakiopistoolin kaksipäiväinen 25m Lapua Eurooppa cup päättyi sunnuntaina Saksan Suhlissa. Päätöspäivän ohjelmassa oli vakiopistoolin kilpailu, jossa olivat mukana eilisen isopistoolin tavoin Suomussalmen Urheiluampujien Joonas Kallio ja Lehtimäen Ampujien Marko Talvitie.

Kallio sijoittui eilen isopistoolissa hienosti kolmanneksi ja sai paikan Eurooppa cupin finaaliin, joka on Portugalin Lissabonissa 7.-10. lokakuuta. Kalliolle tuli vakiopistoolissa seitsemäs sija, kun hän teki tuloksen 562. Kallion mukaan kilpailun alku meni ihan käsikirjoituksen mukaan.

– 20 sekunnin sarjoilla tyrin jäätävät 21 pistettä, niin eipä siinä ihmeitä jäänyt enää tehtäväksi. Ihan hyviä tekniikkaan liittyviä juttuja tuli kuitenkin esille tulevia harjoitteluja ja kilpailuja varten, Kallio sanoi.

–  Suhlin kisat olivat hyvä kokemus, ja olosuhteet olivat upeat, hän kehui.

Isopistoolissa eilen 17:nneksi sijoittunut Talvitie oli nyt vakiopistoolissa kahdeksas 561 pisteellään.

Vakiopistoolin voitto meni Saksan Stephan Trippelille, jonka tulos oli 570. Belgian Denis Servais sijoittui toiseksi (566) ja Sveitsin Sandro Lötscher kolmanneksi (565).

Lapua Eurooppa cup, iso- ja vakiopistooli
28.-29.4. Suhl, Saksa

Tuloksia su 29.4.

25m vakiopistooli: 1) Stephan Trippel Saksa 570, 2) Denis Servais Belgia 566, 3) Sandro Lötscher Sveitsi 565, 4) Franck Kiefer Ranska 565, … 7) Joonas Kallio 562, … 8) Marko Talvitie 561. 26 osanottajaa.