Timi Vallioniemi ja Satu Sarmala Nasta GP:n voittajat
6.5.2018 klo 19:13
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Timi Vallioniemi oli miesten skeetin ykkönen, kun Hyvinkään Metsästysampujat (HyMA) järjesti viikonloppuna perinteisen Nasta GP:n. Satu Sarmala voitti naisten skeetin.

Hyvinkään Metsästysampujat (HyMA) järjesti viikonloppuna perinteisen Nasta GP:n. Ala-Hämeen Ampujien Timi Vallioniemi ja Lahden Ampumaseuran Tommi Takanen kävivät tiukan kamppailun miesten skeetin finaalissa. Vallioniemi oli lopulta Takasta parempi pistein 53-52. L-HA:n Janne Himanka oli kolmas.

Ilomantsin Erämiesten Lari Pesonen teki peruskilpailun parhaan tuloksen, kun hän rikkoi 121 kiekkoa. Takasen peruskisan tulos oli 120 ja Vallioniemen 118. Pesonen sijoittui finaalissa neljänneksi. Viidenneksi sijoittunut A-HA:n Aleksi Ahokas teki peruskisassa tuloksen 119.

HyMA:n Satu Sarmala voitti naisten skeetin. Hän voitti finaalissa Sibbo Skyttegillen Jenna Kössin 43-40. SSG:n Heidi Hämäläinen oli kolmas.

Katja Poutasen (HyMA) tulos 113 oli peruskilpailun paras. Hän sijoittui finaalissa neljänneksi. Sarmalan peruskisan tulos oli 107 ja Kössin 100.

Nasta GP:n tulokset täällä.