Suomalaisten urakointi Hannoverissa jatkui
11.5.2018 klo 21:38

Suomalaiset kivääriampujat jatkoivat perjantaina urakointiaan Saksan Hannoverissa järjestettävässä kansainvälisessä ISCH-kilpailussa.

ISCH eli International Shooting Competitions of Hannover on myös näyttökilpailu elo-syyskuussa järjestettäviin ISSF:n kaikkien lajien MM-kisoihin. Ne ovat Etelä-Korean Changwonissa 31.8.-15.9.

Naisten ilmakiväärissä Simpeleen Hahlon Emmi Hyrkäs oli kymmenes tuloksellaan 623,2, kun finaaliraja oli 0,8 pistettä parempi. Annika Sihvonen (Savonlinnan Metsästys- ja Ampumaseura) oli 21:s 618,9 pisteellään.

Tyttöjen ilmakiväärissä Jenna Kuisman (Kyrkslätt Skytteförening) tulos 621,4 oikeutti 12. sijaan. Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseuran Marianne Palo sijoittui 22:nneksi tuloksellaan 619,3. Finaaliraja oli 622,4.

Miesten 50m pienoiskiväärin makuuasennon kilpailussa Joni Stenströmin (Raseborgs Skyttar) peruskilpailun tulos oli 621,9, jolla hän pääsi finaaliin. Björn Friman (Esbo Skytteförening) sijoittui 15:nneksi tuloksellaan 620,1. Stenström oli finaalissa lopulta neljänneksi paras.

Poikien 50m pienoiskiväärin makuuasennon kisassa Cristian Friman (Esbo Skytteförening) oli peruskilpailun toiseksi paras 622,4 pisteellään, Sebastian Långström (KSF) toiseksi paras (620,0) ja Matias Kiuru (Poliisien Ampumaseura) seitsemänneksi paras (617,6). Suomi hävisi joukkuekultamitalin Saksalle 0,4 pisteellä.

Friman voitti finaalin 247,5 pisteellään. Kiuru oli kuudes ja Långström seitsemäs.

ISCH päättyy sunnuntaina. Tulokset päivittyvät tänne.